TEOLLISUUS- JA LIIKEKIINTEISTÖT SEKÄ AURINKOVOIMALAITOKSET

Aurinkopaneelien ja -voimaloiden puhdistus

Aurinkovoiman käyttö on kovassa kasvussa paneelien kustannusten laskiessa. Jotta investoinnista saadaan maksimaalinen hyöty, tulee aurinko paneeleita puhdistaa säännöllisesti. Paneeleihin kerääntyy erilaisia epäpuhtauksia kuten siite- ja katupölyä, ilmansaasteita ja linnunjätöksiä.

Aurinkopaneelien puhdistus

Aurinkopaneeleiden ja -voimaloiden tehokas puhdistus

Puhdistamme Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella aurinkopaneeleita ja -voimaloita, olivat paneelit sitten rakennuksen katolla, seinällä tai maassa, kaupungin keskustassa tai keskellä peltoa. Puhdistus voidaan useimmiten tehdä ilman telineitä tai nostimia kustannustehokkaasti. Käytämme ammattilaisvälineitä, joilla ei kuluteta ja naarmuteta paneelien pintaa. Puhdistus kannattaa tehdä aamulla, iltamyöhään tai yöllä, kun aurinko ei paista kuumimmillaan. Tämä optimoi paneelien energian tuotannon, sekä suojaa paneelia minimoimalla pesusta johtuvat nopeat lämpötilavaihtelut. Lisäksi pesu on myös nopeampaa paneelin ollessa viileämpi.

Ultrapuhdas de-ionisoitu vesi takaa nopean lopputuloksen ilman valuma- tai kalkkijäämiä

Käytämme puhdistukseen ultrapuhdasta de-ionisoitua vettä, jolla puhdistamme myös ikkunoita. Ultrapuhdasta vettä käytettäessä paneeleja ei tarvitse kuivata pesun jälkeen, sillä siinä ei ole kalkkia tai muita mineraaleja normaalin vesijohtoveden tapaan. Puhdistus on nopea toimenpide koska kuivausta ei tarvita, jolloin minimoidaan paneelien energiantuotantoon aiheutuva seisakki.

kuva kustannustehokas pieni

Kustannustehokas

Puhdistus voidaan monesti tehdä nopeasti ilman telineitä ja nostimia

kuva joustava pieni

Joustava

Puhdistus tehdään huomioiden asiakkaan tarpeet ja esim. optimoiden paneelien energiantuotanto. Palvelu voi olla kertaluontoinen tai voimme tehdä sopimuksen säännöllisesti toistuvista puhdistuksista

kuva paikallinen pieni

Paikallinen

Olemme lähellä asiakkaitamme ja nopeasti tavoitettavissa.

Pyydä tarjous

Teemme puhdistuksesta tarjouksen aina arviontikäynnin jälkeen, joten ota yhteyttä niin sovitaan aika ilmaiselle arviontikäynnille. Puhdistuksen yhteyteen voidaan sopia myös muita palveluitamme.