Palvelumme

Aurinkopaneelien puhdistus

Aurinkoenergian käyttö on kovassa kasvussa paneelien kustannusten laskiessa ja energian hinnan kallistuttua. Jotta aurinkopaneeleihin  tehdystä investoinnista saadaan maksimaalinen hyöty, tulee aurinkopaneeleita puhdistaa säännöllisesti. Ajan kuluessa paneeleihin kerääntyy erilaisia epäpuhtauksia kuten siite- ja katupölyä, ilmansaasteita ja linnunjätöksiä, jotka heikentävät paneelien hyötysuhdetta.

Aurinkopaneeleiden tehokas puhdistus

Puhdistamme Etelä-Pohjanmaan alueella aurinkopaneeleita, olivat paneelit sitten omakotitalon, taloyhtiön tai liikerakennuksen katolla, kaupungin keskustassa, tehtaan kyljessä tai keskellä turvasuota. Aurinkopaneelien pesu tehdään tapauskohtaisesti maasta, katolta tai nosturista käsin.

Ultrapuhdas de-ionisoitu vesi takaa nopean lopputuloksen ilman valumajälkiä tai kalkkijäämiä

Käytämme puhdistukseen ultrapuhdasta de-ionisoitua vettä, jolla pesemme myös ikkunoita ja lasisia julkisivuja. Ultrapuhdasta vettä käytettäessä aurinkokennoja ei tarvitse kuivata pesun jälkeen, sillä siinä ei ole kalkkia tai muita mineraaleja normaalin vesijohtoveden tapaan. Puhdistus on nopea toimenpide koska kuivausta ei tarvita, joka tarkoittaa kustannustehokkutta. Puhdistus tehdään hellävaraisesti paneeleja vahingoittamatta.

kuva kustannustehokas pieni

Kustannustehokas

Aurinkopaneelien pesu voidaan monesti tehdä maasta tai katolta käsin ilman telineitä ja nostimia, mikä säästää aikaa.

kuva joustava pieni

Joustava

Puhdistus tehdään huomioiden asiakkaan tarpeet ja olosuhteet. Palvelu voi olla kertaluontoinen tai voimme tehdä sopimuksen säännöllisesti toistuvista puhdistuksista

kuva paikallinen pieni

Paikallinen & Turvallinen

Olemme lähellä asiakkaitamme Etelä-Pohjanmaalla ja nopeasti tavoitettavissa. Vakuutettu ammattilainen hoitaa puhdistuksen, jolloin kalliit paneelit ovat turvassa.

Pyydä tarjous

Laskemme hinnan aina tapauskohtaisesti, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous.