Palvelumme

Ikkunoiden ja lasisten julkisivujen puhdistus

Teollisuus ja liikekiinteistöissä, sekä julkisissa rakennuksissa on usein korkealla hankalasti tavoitettavia ikkunoita ja lasisia julkisivuja, joiden ulkopintojen peseminen on perinteisesti ollut haastavaa kustannustehokkaasti. Ikkunat on monesti kiinteitä, jolloin pesu täytyy tehdä ulkokautta. Omakotitaloissa ja taloyhtiöissä korkealla sijaitsevien kiinteiden ikkunoiden, parvekelasien, porraskuilujen lasiseinien tai valokatteiden ulkopinnat on hankalia puhdistettavia ilman telineitä tai nostimia. Monesti esim. rakennusten takapihalle ei ole edes pääsyä nostimella.

Kustannustehokasta ikkunoiden ja lasisten julkisivujen puhdistusta

Käyttämämme Reach & Wash menetelmä mahdollistaa jopa yli 10m korkeudessa olevien lasisten ulkopintojen puhdistamisen maasta käsin ilman telineitä ja nostimia.

Ultrapuhdas de-ionisoitu vesi takaa nopean lopputuloksen ilman valuma- tai kalkkijäämiä

Menetelmä perustuu hiilikuituisen teleskooppiharjan ja ultrapuhtaan de-ionisoidun veden käyttöön. Ikkunapinta harjataan pehmeällä harjalla suihkuttaen samalla ikkunapintaan ultrapuhdasta vettä, joka ”imee” lian itseensä ja valuu/haihtuu ikkunapinnasta jälkiä jättämättä. Toisin kuin normaali vesijohtovesi, ultrapuhdas de-ionisoitu vesi ei sisällä kalkkia tai muita mineraaleja, joten se ei jätä kuivuessaan vesipisara tai valumajälkiä. Tämän vuoksi pintaa ei myöskään tarvitse kuivata lastalla pesun jälkeen, vaan se kuivuu nopeasti itsekseen haihtumalla, joka tekee puhdistuksesta nopeaa ja kustannustehokasta.

Menetelmä soveltuu parhaiten normaalin katu- ja siitepölyjen, ym. lian säännölliseen vuosittaiseen puhdistukseen.

Omakoti- ja rivitalojen terassien valokatteet puhtaaksi turvallisesti

Omakoti- ja rivitalojen terassien valokatteet vaativat säännöllistä puhdistusta pysyäkseen siistinä. Puista tippuvat havut, lehdet ja siitepöly, sekä katupöly ja muut ilmansaasteet eivät ole kaunis näky valokatteen päällä. Jos valokatteen puhdistuksesta ei säännöllisesti huolehdita, alkaa katteen päällä usein kasvaa levää tai muuta orgaanista kasvustoa. Laitteillamme valokatteen puhdistus onnistuu turvallisesti vahingoittamatta herkästi rikkoutuvaa katetta.

kuva kustannustehokas pieni

Kustannustehokas

Korkealla olevat ikkunat ja muut lasipinnat voidaan monesti puhdistaa maasta käsin ja näin vältetään nostimien ja telineiden vuokrauksesta, kasaamisesta ja siirtelystä aiheutuva aika ja kustannukset. Puhdistus on nopeaa kun ikkunoita ei tarvitse kuivata.

kuva ketterä pieni

Ketterä

Toisin kuin painavat ja tilaa vaativat telineet ja henkilönostimet, menetelmämme mahdollistaa ikkunoiden pesun ahtaassakin paikassa pilaamatta nurmikkoa ja istutuksiasi.

kuva paikallinen pieni

Paikallinen

Olemme vakuutettu ammattilainen ja riskitön valinta kiinteistön omistajalle.

Pyydä tarjous

Laskemme hinnan aina tapauskohtaisesti, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous.