TEOLLISUUS- JA LIIKEKIINTEISTÖT SEKÄ JULKISET RAKENNUKSET

Ikkunoiden ja lasisten julkisivujen puhdistus

Teollisuus ja liikekiinteistöissä, sekä julkisissa rakennuksissa on usein korkealla hankalasti tavoitettavia ikkunoita ja lasisia julkisivuja, joiden ulkopintojen peseminen on perinteisesti ollut haastavaa kustannustehokkaasti. Ikkunat on monesti kiinteitä, jolloin pesu täytyy tehdä ulkokautta.

lasinen julkisivu

Kustannustehokasta ikkunoiden ja lasisten julkisivujen puhdistusta

Käyttämämme Reach & Wash menetelmä mahdollistaa jopa 12m korkeudessa olevien ikkunoiden ulkopintojen puhdistamisen maasta käsin ilman telineitä ja nostimia. Samassa yhteydessä pestään myös ikkunapuitteet ja ikkunapellit. Pesemme myös matalalla olevat ikkunat, näyteikkunat yms.

Puhdistus tapahtuu nopeasti, koska ikkunoita tarvitse kuivata pesun jälkeen.

Menetelmä perustuu hiilikuituisen teleskooppiharjan ja ultrapuhtaan de-ionisoidun veden käyttöön. Ikkunapinta harjataan pehmeällä harjalla suihkuttaen samalla ikkunapintaan ultrapuhdasta vettä, joka ”imee” lian itseensä ja valuu/haihtuu ikkunapinnasta jälkiä jättämättä. Toisin kuin normaali vesijohtovesi, ultrapuhdas de-ionisoitu vesi ei sisällä kalkkia tai muita mineraaleja, joten se ei jätä kuivuessaan vesipisara tai valumajälkiä.

Menetelmä soveltuu erityisesti normaalin katu- ja siitepölyjen, ym. lian säännölliseen vuosittaiseen puhdistukseen ikkunoista. Jos ikkunoissa on muuta erikoislikaa kuten maalia, liimaa, kalkkisameutumia, tms. on niiden puhdistus usein työläämpää sekä vaatii erityisvälineitä ja kemikaaleja. Siksi näistä sovitaan aina erikseen.

kuva kustannustehokas pieni

Kustannustehokas

Korkealla olevat ikkunat voidaan puhdistaa maasta käsin ja näin vältetään telineiden ja nostimen vuokraus, kasaus ja aikaa vievä siirtely.

kuva ketterä pieni

Ketterä

Toisin kuin painavat ja tilaa vaativat telineet ja henkilönostimet, menetelmämme mahdollistaa ikkunoiden pesun ahtaassakin paikassa tukkimatta kulkuväyliä.

kuva paikallinen pieni

Paikallinen

Olemme lähellä asiakkaitamme ja nopeasti tavoitettavissa. Et maksa turhaan ajokilometreistä tai matka-ajasta.

Pyydä tarjous

Teemme puhdistuksesta tarjouksen aina arviontikäynnin jälkeen, joten ota yhteyttä niin sovitaan aika ilmaiselle arviontikäynnille. Puhdistuksen yhteyteen voidaan sopia myös muita palveluitamme.