Kotitalouksille ja taloyhtiöille

Julkisivujen puhdistuspalvelut

Ulkopinnoille kertyy monenlaista likaa tai orgaanista kasvustoa. Erityisesti idän ja pohjoisen puoleisella seinäpinnalla kasvaa monesti mikrobikasvustoa, kuten levää ja hometta. Rakennuksen metallirakenteista voi valua sadeveden mukana ruostetta seinäpinnalle. Katupölyn, siitepöly ja ilmansaasteiden vaikutuksesta vaaleasävyiset seinäpinnat alkaa tummumaan ja pinta näyttää ”kulahtaneelta”. Monesti julkisvut voidaan palauttaa uuteen loistoonsa yksinkertaisesti pesemällä se tarkoitukseen soveltuvin kemikaalein.

Julkisisvupesu

Puhdistamme edullisesti kiinteistöjen seinäpinnat materiaalista riippumatta

Käytämme ammattikäyttöön tarkoitettuja kemikaaleja ja laitteita, joilla pinta puhdistuu mikrobikasvustosta ja muusta liasta, kuten pöly, noki ja erilaiset rasvatahrat. Seinäpintojen pesu soveltuu kaikentyyppisille ulkoseinäpinnoille. Arvioimme aina tapauskohtaisesti mikä on soveltuvin menetelmä kulloiseenkin tilanteeseen ja puhdistettavaan pintaan.

Jos pesu tehdään ajoissa, voidaan usein välttää esim. seinän uudelleen maalaus. Jos maalattu seinäpinta on selkeästi uudelleenmaalauksen tarpeessa, on pesu ja tarvittaessa mikrobikasvuston käsittely tehtävä joka tapauksessa ennen maalausta, muuten kasvusto palaa pinnalle jo parissa vuodessa.

Usein korkeiden seinäpintojen puhdistus vaatii telineiden tai nostimien käyttöä, joita ei ole helppo saada sopimaan rakennuksen ympärille, ja ne nostavat myös kustannuksia. Me pystymme puhdistamaan korkealla olevia pintoja maasta käsin jopa yli 10m korkeuteen saakka. Pääsemme myös ahtaisiin paikkoihin joihin henkilönostimella ei ole asiaa.

kuva kustannustehokas pieni

Kustannustehokas

Pyrimme työturvallisuuden vuoksi ja kustannusten säästämiseksi ensisijaisesti työskentelmään maasta käsin myös puhdistettaessa korkealla olevia pintoja.

kuva joustava pieni

Joustava

Polttomoottori ja akkukäyttöisten laitteidemme avulla voimme tarvittaessa puhdistaa kohteita myös sähköverkon ulottumattomissa, kuten vaikka kesämökillänne. Tarvittaessa tuomme myös veden mukanamme.

kuva vastuullinen pieni

Vastuullinen

Käytämme pääsääntöisesti biohajoavia kemikaaleja ja huolehdimme ympäristön asianmukaisesta suojaamisesta. Olemme vakuutettu toimija.

Pyydä tarjous

Tyypillinen hintahaarukka julkisivupuhdistukselle on 3–9€/m2. Hinta riippuu seinäpinnan materiaalista, pinnalla olevasta epäpuhtaudesta, korkeudesta ja tarvittavasta käsittelystä. Koska jokainen kohde on yksilöllinen, teemme tarjouksen puhdistusurakasta aina arviokäynnin jälkeen. Ota yhteyttä niin sovitaan aika ilmaiseen arviointiin.