TEOLLISUUS- JA LIIKEKIINTEISTÖT SEKÄ JULKISET RAKENNUKSET

Julkisivupintojen puhdistus

Puhdas julkisivu luo mielikuvan laadukkaasta ja ammattimaisesta toiminnasta ja palvelusta. Betoni, tiili ja metalli on yleisiä julkisissa rakennuksissa, teollisuus- ja liikekiinteistöissä. Erilaiset mikrobikasvustot kuten, levä, jäkälä ja home viihtyvät näillä pinnoilla erityisesti kosteissa ja varjoisissa paikoissa. Myös katupöly ja ilmansaasteet likaavat kiinteistöjen julkisivuja.

Julkisisvupesu

Tehokasta ja nopeaa julkisivujen puhdistusta

Puhdistamme rakennusten julkisivut, olivat ne sitten betoni-, tiili-, pelti-, laatta-, puu tai tai lasipintoja. Käytämme ammattikäyttöön tarkoitettuja kemikaaleja ja laitteita, joilla pinta puhdistuu mikrobikasvustosta ja muista tyypillisistä epäpuhtauksista.

Välineillämme pystymme puhdistamaan korkealla olevia pintoja maasta käsin jopa yli 10m korkeuteen saakka. Pääsemme myös ahtaisiin paikkoihin, joihin henkilönostimella ei pääsisi. Tällä tavoin pystymme tarjomaan kustannustehokkaan julkisivujen puhdistuspalvelut erikokoisille kiinteistöille aiheuttaen mahdollisimman vähän häiriötä kiinteistön käyttäjille.

Menetelmät valitaan aina kullekkin kohteelle sopivaksi

Mikrobikasvuston käsittelemme kasvunestoaineella, joka tuhoaa olemassa olevan kasvuston ja ehkäisee sen uusiutumista vuosiksi eteenpäin. Tarvittessa käytämme kuumaa vettä, jolla pinttynytkin lika lähtee tehokkaasti. Veden määrä ja paine sovitetaan pinta-materiaalin mukaan. Arvioimme aina tapauskohtaisesti mikä on soveltuvin menetelmä kulloiseenkin tilanteeseen ja puhdistettavaan pintaan.

kuva kustannustehokas pieni

Kustannustehokas

Korkealla olevat ikkunat voidaan puhdistaa maasta käsin ja näin vältetään telineiden ja nostimen vuokraus, kasaus ja aikaa vievä siirtely.

kuva ketterä pieni

Ketterä

Toisin kuin painavat ja tilaa vaativat telineet ja henkilönostimet, menetelmämme mahdollistaa ikkunoiden pesun ahtaassakin paikassa tukkimatta kulkuväyliä.

kuva vastuullinen pieni

Vastuullinen

Käytämme pääsääntöisesti biohajoavia kemikaaleja ja huolehdimme ympäristön asianmukaisesta suojaamisesta. Olemme vakuutettu toimija.

Pyydä tarjous

Teemme puhdistuksesta tarjouksen aina arviontikäynnin jälkeen, joten ota yhteyttä niin sovitaan aika ilmaiselle arviontikäynnille. Puhdistuksen yhteyteen voidaan sopia myös muita palveluitamme.