TEOLLISUUS- JA LIIKEKIINTEISTÖT SEKÄ JULKISET RAKENNUKSET

Kattojen ja sadevesijärjestelmien puhdistus

Vesikatto ja sadevesijärjestelmä vaativat säännöllistä huoltoa ja puhdistusta. Katemateriaalista riippumatta kostea ja lämmin ilmastomme kerryttää katolle mikrobikasvustoa, kuten sammalta, joka on vesikattojen vihollinen. Sammal tukkii kiinteistön sadevesijärjestelmää, ja katolla se saa ajan kanssa isoakin vahinkoa aikaiseksi, siksi sen säännöllinen poisto on tärkeää.

Katon sammaleen esto käsittely

Erilaisten kattopintojen puhdistus kustannustehokkaasti

Puhdistamme Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen yritysten ja julkishallinnon hallinnoimien kiinteistöjen katot ja sadevesijärjestelmät kustannustehokkaasti. Käytämme markkinoiden parhaita kemikaaleja ja viimeisintä teknologiaa varmistaaksemme laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.

Katoille voidaan katemateriaalista, kunnosta ja tarpeesta riippuen tehdä seuraavia toimenpiteitä joko yksin tai yhdistelmänä

  • Puhdistaa irtoroskista
  • Käsitellä kasvunestoaineella
  • Pestä painepesurilla matalalla paineella
  • Kyllästää värittömällä nanopohjaisella mineraalikyllästeellä
kuva kustannustehokas pieni

Kustannustehokas

Korkealla olevat ikkunat voidaan puhdistaa maasta käsin ja näin vältetään telineiden ja nostimen vuokraus, kasaus ja aikaa vievä siirtely.

kuva paikallinen pieni

Paikallinen

Olemme lähellä asiakkaitamme ja nopeasti tavoitettavissa.

kuva vastuullinen pieni

Vastuullinen

Käytämme pääsääntöisesti biohajoavia kemikaaleja ja huolehdimme ympäristön asianmukaisesta suojaamisesta. Olemme vakuutettu toimija.

Pyydä tarjous

Teemme puhdistuksesta tarjouksen aina arviontikäynnin jälkeen, joten ota yhteyttä niin sovitaan aika ilmaiselle arviontikäynnille. Puhdistuksen yhteyteen voidaan sopia myös muita palveluitamme.