Palvelumme

Kattojen kuntotarkastus ja huolto

Milloin olet viimeksi käynyt katolla tarkistamassa onko kaikki kunnossa? Vai tiedätkö jo, että katolla pitäisi tehdä pienimuotoisia huoltotöitä, mutta turvallisuus syistä jätät mieluummin katolla kiipeilyn ammattilaiselle? Se on viisas päätös.

Maasta käsin on mahdotonta todeta onko katolla kaikki kunnossa ja tarkastus vaatiikin poikkeuksetta katolle kiipeämistä. Katolla olisi hyvä käydä vähintään kerran vuodessa tarkistamassa mahdolliset huoltotarpeet.

Kattohuoltopalvelumme

Palveluidemme avulla kiinteistön omistaja välttää katolla kiipeilyn ja omatoimiset huoltotoimet, sekä saa puolueettoman näkemyksen katon kunnosta ja tarvittavista huoltotoimista.

Tarjontaamme kuuluu kaksi vaihtoehtoista palvelua

Mikäli haluat puolueettoman arvion, sekä kirjallisen raportin kattosi kunnosta ja mahdollisista huoltotarpeista niin Kattojen kuntotarkastus palvelumme on sinulle oikea ratkaisu. Sähköpostitse toimittamamme tarkastusraportin yhteydessä toimitamme halutessasi myös tarjouksen suositelluista huoltotoimista. Päätät kuitenkin itse mitä huoltotoimia kiinteistöllesi haluat tehdä/teettää ja keneltä mahdollisesti tarvittavat huoltotyöt tilaat.

Jos taas haluat tietää kattollasi olevat huoltotarpeet ja haluat, että laitamme katon mahdollisuuksien mukaan kuntoon joustavasti saman käynnin yhteydessä, niin Kattojen kausihuolto on täydellinen palvelu sinulle. Kattojen kausihuolto palvelu voi sisältää pienimuotoisia huoltotoimia, kuten esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihtoa ja läpivientien tiivistyksiä. Palvelun kokonaishinta arvioidaan ja sovitaan asiakkaan kanssa paikanpäällä tarkistuksen jälkeen riippuen tarvittavien huoltotoimien vaatimasta ajasta ja tarvikkeista.

Some logo

Kattojen
kuntotarkastus

Hinta alkaen

295 €

Sis.Alv.24%

Vesikaton ja sadevesijärjestelmän visuaalinen kuntotarkastus. Sisältää kirjallisen raportin havainnoista ja suositelluista huoltotoimenpiteistä.

Tarkastuksessa käymme läpi mm…

– Vesikaton yleiskunto, kuten puhdistus tai pinnoitustarve.
– Vesikaton mahdolliset näkyvät vauriot, kuten rikkinäiset kattotiilet.
– Aluskatteen kunto.
– Läpivientien tiivistykset.
– Räystäskourujen puhdistustarpeen.
– Räystäskourujen kaadot.
– Syöksytorvet mahdollisten tukkeumien varalta.
– Lumiesteiden ja kattoturvatuotteiden kunto ja kiinnitykset

Some logo

Kattojen
kausihuolto

Hinta alkaen

250 €

Sis.Alv.24%

Vesikaton kausihuolto jonka hinta määräytyy tehtäviin huoltotoimiin vaadittavan ajan ja materiaalien perusteella. Katon kunnon arviointi ja huoltotoimet voidaan tehdä joustavasti samalla käynnillä, mikä säästää meidän aikaa ja asiakkaan rahaa. Tehtävät huoltotoimet ja palvelun kokonaiskustannus sovitaan aina paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa. Huoltotöihin kuluvaan aikaan ja sitä kautta kustannukseen vaikuttaa tehtävien huoltotoimien lisäksi mm. olosuhteet, katemateriaali, rakennuksen koko, korkeus ja katon jyrkkyys.

Palvelu voi sisältää mm. seuraavia toimia.

– Katon puhdistaminen oksista, lehdistä, havuista ja muusta irtonaisesta moskasta.
– Rikkinäisten kattotiilien vaihtaminen.
– Vesikaton läpivientien, yms. tiivistäminen.
– Räystäskourujen kaatojen säätö.
– Muut pienimuotoiset huoltotoimet.

kuva joustava pieni

Joustava

Valitse sinulle parhaiten sopiva palvelu. Puolueeton kattojen kuntotarkastus kirjallisella raportilla tai Katon kausihuolto, joka pitää sisällään katon kunnon arvioinnin ja tarvittavat huoltotoimet joustavasti saman käynnin yhteydessä.

kuva paikallinen pieni

Paikallinen

Olemme lähellä asiakasta Seinäjoen / Etelä-Pohjanmaan alueella ja nopeasti tavoitettavissa. Meiltä saat puolueettoman arvion, tavoitteenamme ei ole myydä sinulle kattoremonttia.

kuva turvallinen pieni

Turvallinen

Olemme vakuutettu ammattilainen ja koulutettu kattojen kuntoarvioja. Teemme työmme vastuullisesti ja turvallisesti. Olemme suorittaneet korkean paikan työskentelyn koulutuksen ja käytämme tarvittavia putoamissuojaimia.

Kiinnostaako vuosittain jatkuva palvelu?

Kertaluontoisen palvelun lisäksi voimme tarjota myös säännöllisesti esim. kerran tai kaksi vuodessa tehtävää kuntotarkastus- tai kausihuoltopalvelukäyntiä.