Palvelut

Kattojen puhdistus ja pinnoitus

Ulkonäköhaitan lisäksi katolla oleva sammal- ja jäkäläkasvusto myös lyhentää vesikattosi elinikää merkittävästi. Vuosien saatossa katolle kertyvä sammal, levä ja jäkälä viihtyvät erityisen hyvin katon pohjoisen ja idän puoleisilla lappeilla, sekä varjopaikoissa. Säännöllisesti hoidettuna katto kestää helposti isältä pojalle, mutta tutkimusten mukaan esimerkiksi tiilikatolla oleva sammal ja jäkälä lyhentää vuodessa katteen ikää jopa 2–5 vuodella. Toisin sanoen täysin hoitamaton tiilikatto voi olla vaihtokunnossa jo reilun 20-vuoden ikäisenä. Säännöllinen katon puhdistus ja sammaleen torjunta on tärkeää kiinteistösi arvon säilyttämiseksi.

Puhdistusmenetelmiemme edut asiakkaille

Katemateriaalista riippumatta ratkaisemme kattosi kasvusto-ongelmat ja tarjoamme jokaiselle katolle ja jokaiselle budjetille sopivat puhdistuspalvelut paikallisesti ja joustavasti Etelä-Pohjanmaan alueella. Käytämme markkinoiden parhaita kemikaaleja ja viimeisintä alan tekniikkaa varmistaaksemme laadukkaan lopputuloksen kustannustehokkaasti.

Käyttämämme kattojen pesu, sammaleen esto ja pinnoitus menetelmät mahdollistavat työn suorittamisen useimmiten ilman henkilönostinta, mikä tarkoittaa merkittävää säästöä kustannuksissa, mutta myös mahdollistaa puhdistuksen suorittamisen vahingoittamatta kotisi ympäristöä, kuten nurmikkoa tai istutuksia.

POWER-Puhdistus

Kokenut ja koulutettu Biocomb-mestari

Puhdistusratkaisumme erityyppisille kattopinnoille

tiilikatto

Tiilikatot

Tiilikattojen sammaleenesto käsittely, sammaleen poisto tai pesu, sammaleenesto ja pinnoitus.

bitumihuopa

Bitumihuopakatot

Huopakattojen sammaleenestokäsittely tai sammaleen poisto.

konesaumakatto

Peltikatot

Peltikattojen sammaleenesto käsittely tai painepesu.

Tarvittaessa teemme kattojen puhdistusten ja pinnoitusten yhteydessä pienimuotoiset huoltotyöt, kuten esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihdot ja läpivientien tiivistykset sovitun mukaisesti. Kattojen kuntokartoitus ja kausihuoltopalvelut on tilattavissa myös erikseen. Lue lisää

kuva kustannustehokas pieni

Kustannustehokas

Puhdistus voidaan monesti tehdä katolta käsin, jolloin vältetään kalliin nostimen käyttö. Olemme investoineet laitteisiin joilla työ sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Puhdistuspalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

kuva joustava pieni

Joustava

Jokaisen katolle ja budjetille löytyy sopiva puhdistuspaketti tarjonnastamme. Urakan toteutusajankohta sovitaan asiakkaan toiveiden mukaan.

kuva paikallinen pieni

Paikallinen

Olemme Seinäjoella lähellä asiakkaitamme ja nopeasti tavoitettavissa. Et maksa turhaan ajokilometreistä tai matka-ajasta. Tuet paikallista yrittäjää.

kuva turvallinen pieni

Luotettava ja turvallinen

Olemme vakuutettu ammattilainen, eli omaisuutesi on turvassa. Pohjalaiseen tapaan, teemme sen mitä lupaamme ja silloin kun on luvattu.

Kiinteistön omistaja, taloyhtiö tai isännöitsijä, tilaa maksuton arvio

Ota yhteyttä, niin teemme maksuttoman arviointikäynnin jonka jälkeen laskemme sinulle kiinteähintaisen kirjallisen urakkatarjouksen sovitusti puhdistuspalvelusta.