Puhdistuspalvelut

Kotitalouksille ja taloyhtiöille

Palvelumme

Kaikki puhdistuspalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kaikissa palveluissamme käyttämämme menetelmät ja laitteisto on suunniteltu maksimoimaan kustannustehokkuus ja työn laatu. Annamme työllemme laatutakuun – mikäli et ole tyytyväinen työmme jälkeen korjaamme virheemme maksutta.

kuva rännit

Räystäskourujen puhdistus

Puhdistus tehdään maasta käsin ilman tikkaita, telineitä ja nostimia. Tarkoitukseen kehitetty tehokas ränni-imuri ulottuu puhdistamaan jopa kolmikerroksisen rakennuksen kourut.

kuva katto

Kattojen pesu ja kasvustonestokäsittely

Ratkaisemme kattosi kasvusto-ongelmat. Jokaiselle katolle ja budjetille sopivat puhdistuspalvelut paikallisesti ja joustavasti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella.

tarkastus_ikoni

Kattojen kuntotarkastus ja kausihuolto

Tarkastamme kattosi mahdollisilta ongelmilta. Tarkastamalla katon säännöllisesti pidennät mahdollisesti rakennuksesi käyttöikää.

kuva ikkuna

Lasisten ulkopintojen puhdistus

Pesemme vaikeasti tavoitettavien ikkunoiden ulkopinnat, parveke/terassilasit sekä tarvittaessa valokatteet maasta käsin ns. Reach & Wash menetelmällä.

kuva julkisivu

Julkisivujen puhdistuspalvelut

Likaiset ja nuhjaantuneet julkisivut voidaan palauttaa jopa uutta vastaavaan loistoonsa pesemällä se tarkoitukseen soveltuvin kemikaalein, joka on monesti edullisempi tapa kuin vaikkapa uudelleenmaalaus.

kuva aita

Piha-alueiden ja terassien puhdistus

Pesemme piha-alueet sekä terassit ja käsittelemme tarvittaessa kasvunestoaineella, joka tuhoaa sammaleen ja muun mikrobikasvuston. Pesurin paine, veden lämpötila ja käytettävät kemikaalit valitaan kohteen mukaan.

kuva roskis

Muut paine- ja kevytpesupalvelut

Muita paine-ja kevytpesukohteita kotitalouksissa ja taloyhtiöissä voivat olla esim: jätekatokset, autokatokset ja tallit, lasten kiipeilytelineet, liukumäet, keinut, yms., postilaatikkotelineet, aidat, aurinkopaneelit.