Kotitalouksille ja taloyhtiöille

Muut paine- ja kevytpesupalvelut

Olemme erikoistuneet ulkona olevien pintojen puhdistuksiin paine- tai kevytpesuna. Painepesut suoritetaan joko kylmällä tai kuumalla vedellä, sekä sopivan paineen ja vesimäärän yhdistelmällä. Tarvittaessa käytetään kemikaaleja esikäsittelynä. Painepesussa puhdistus perustuu vesipaineen ja virtauksen aiheuttumaan mekaaniseen puhdistukseen ja se soveltuu hyvin koville pinnoille. Kevytpesu perustuu kemikaalien käyttöön, yleensä ruiskuttamalla matalalla ne paineella ja tarvittaessa huuhtelemalla. Kevytpesu perustuu puhtaasti kemialliseen puhdistukseen ja soveltuu hyvin aroille pinnoille ja erikoisempiin tahroihin.

Terassilaatoituksen pesu

Ratkaisut ja laitteet erilaisille pinnoille

Yhtenä esimerkkinä tällaisesta kohteesta voisi olla jyrkällä katolla olevien aurinkopaneelin puhdistus. Muutaman aurinkopaneelin puhdistus henkilönostimesta käsin ei ole kustannustehokasta ja jyrkän kattokulman vuoksi sitä ei voida tehdä myöskään katolta käsin turvallisesti ilman erikoisvälineitä. Välineillämme se onnistuu maasta käsin. Puhdistukseen käytämme ultapuhdasta de-ionisoitua vettä, menetelmä on sama jolla puhdistamme korkealla olevia ikkunoita.

Esimerkkejä puhdistuskohteista

kotitalouksissa ja taloyhtiöissä.

  • Jätekatokset
  • Autokatokset ja tallit
  • Lasten kiipeilytelineet, liukumäet, keinut, yms.
  • Postilaatikkotelineet
  • Aidat

Kustannustehokkain vaihtoehto on yhdistää paine-tai kevytpesupalveluita esim pihan, räystäkourujen, ikkunoiden tai katon pesu-urakan yhteyteen.

Pyydä tarjous

Teemme puhdistukset urakkahinnoitelulla ja laskemme tarjouksen jokaiselle kohteelle erikseen. Ota siis yhteyttä.