Palvelut

Muut palvelut

Tarjoamme seuraavia kiinteistöjen ulkopintojen puhdistuspalveluita, sekä kattojen kuntotarkastus ja kattohuolto palvelua Etelä-pohjanmaan alueen kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja julkishallinnolle. Kaikissa palveluissamme käyttämämme menetelmät ja laitteisto on suunniteltu maksimoimaan kustannustehokkuus ja työn laatu. Kotitalouksille palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

tarkastus_ikoni

Kattojen kuntotarkastus ja
kausihuolto

Palvelumme avulla kiinteistön omistaja välttää katolla kiipeilyn ja omatoimiset huoltotoimet, sekä saa puolueettoman näkemyksen katon kunnosta ja tarvittavista huoltotoimista. 

kuva aurinkopaneeli

Aurinkopaneelien
puhdistus

Jotta aurinkopaneeleista saadaan maksimaalinen hyöty, tulee ne puhdistaa säännöllisesti siite- ja katupölystä, linnun jätöksistä ja ilmaansaasteista.

kuva ikkuna

Ikkunoiden ja lasisten
julkisivujen puhdistus

Pesemme vaikeasti tavoitettavien ikkunoiden ulkopinnat, parveke/terassilasit, lasiset julkisivut sekä valokatteet tyypillisesti maasta käsin kustannustehokkaasti Reach & Wash menetelmää käyttäen.

kuva julkisivu

Kiinteistöjen julkisivujen
puhdistus

Puhdistamme edullisesti kiinteistöjen seinäpinnat materiaalista riippumatta. Monesti julkisivut voidaan palauttaa uuteen loistoonsa yksinkertaisesti pesemällä se tarkoitukseen soveltuvin kemikaalein.

kuva aita

Ulkoalueiden
puhdistukset

Pesemme pihalaatoitukset, asfaltoidut piha-alueet, terassit, ym. kiinteistöjen ulko-alueet liasta, sekä sammal- ja jäkäläkasvustosta.

Etkö löytänyt tarvitsemaasi puhdistuspalvelua?

Yllä kuvatut palvelut ovat esimerkkejä yleisimmistä palveluitamme, moni muukin puhdistustyö meiltä onnistuu, joten ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan voisimmeko olla avuksi.