Kotitalouksille ja taloyhtiöille

Parveke- ja terassilasitusten, valokatteiden ja ikkunoiden ulkopintojen puhdistus

Korkeat ja korkealla olevat ikkunat on hankala puhdistaa perinteisin menetelmin ja henkilönostimen vuokraamisesta taas tulee merkittäviä lisäkustannuksia. Monesti ikkunat myös sijaitsevat nosturin tavoittamattomissa. Usein isot ikkunat eivät myöskään ole avattavissa, joten niiden puhdistus on pakko tehdä ulkoa käsin. Taloyhtiöissä tyypillisiä hankalia puhdistuskohteita on porraskuilut joissa yksi seinä on monesti lähes kokonaan lasipintaa, sekä lasitetut parvekkeet joissa osa laseista on kiinteitä.

POWER-Puhdistus Oy. Korkeiden ikkunoiden pesu

Ikkunoiden puhdistus helposti ja kustannustehokkaasti

Ratkaisuillamme taloyhtiöiden ja pientalojen hankalasti tavoitettavat ikkunat voidaan puhdistaa helposti ja kustannustehokkaasti. Pesemme ikkunoiden ulkopinnat, parveke/terassilasit sekä tarvittaessa valokatteet ns. Reach & Wash -menetelmällä käyttäen ultrapuhdasta de-ionisoitua vettä.

Ultrapuhdas de-ionisoitu vesi takaa nopean lopputuloksen ilman valuma- tai kalkkijäämiä

Ikkunapinta harjataan teleskooppivartisella pehmeällä harjalla jonka ulottuma on jopa 12m korkeuteen saakka. Harjauksen yhteydessä pintaan suihkutetaan ultrapuhdasta vettä, joka ”imee” lian itseensä ja valuu/haihtuu ikkunapinnasta jälkiä jättämättä. Ultrapuhdas de-ionisoitu vesi ei sisällä kalkkia tai muita mineraaleja, joten se ei jätä kuivuessaan vesipisara tai valumajälkiä. Ikkunoita ei kuivata lastalla vaan ne kuivuvat itsestään. Samassa yhteydessä pestään myös ikkunapuitteet ja ikkunapellit.

Omakoti- ja rivitalojen terassien valokatteet puhtaaksi turvallisesti

Omakoti- ja rivitalojen terassien valokatteet vaativat säännöllistä puhdistusta pysyäkseen siistinä. Puista tippuvat havut, lehdet ja siitepöly, sekä katupöly ja muut ilmansaasteet eivät ole kaunis näky valokatteen päällä. Jos valokatteen puhdistuksesta ei säännöllisesti huolehdita, alkaa katteen päällä usein kasvaa levää tai muuta orgaanista kasvustoa. Laitteillamme valokatteen puhdistus onnistuu turvallisesti vahingoittamatta herkästi rikkoutuvaa katetta.  

kuva kustannustehokas pieni

Kustannustehokas

Korkealla olevat ikkunat voidaan puhdistaa maasta käsin ja näin vältetään kalliin nostimen vuokraus. Kaikki palvelumme ovat lisäksi kotitalousvähennyskelpoisia.

kuva joustava pieni

Ketterä

Toisin kuin painavat ja tilaa vaativat telineet ja henkilönostimet, menetelmämme mahdollistaa ikkunoiden pesun ahtaassakin paikassa pilaamatta nurmikkoa ja istutuksiasi.

kuva paikallinen pieni

Paikallinen

Olemme lähellä asiakkaitamme ja nopeasti tavoitettavissa. Et maksa turhaan ajokilometreistä tai matka-ajasta.

kuva turvallinen pieni

Turvallinen

Olemme vakuutettu ammattilainen ja riskitön valinta kiinteistön omistajalle.

Pyydä tarjous

Koska jokainen kohde on yksilöllinen, teemme tarjouksen ikkunoiden, valokatteiden tai parvekelasien puhdistusurakasta aina erikseen tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä niin keskustellaan teidän tarpeistanne.