Kotitalouksille ja taloyhtiöille

Piha-alueiden ja terassien puhdistus

Keväällä lumien sulettua pihassa on kaikenlaista likaa talven jäljiltä, kuten hiekoituksessa käytettyä hiekkaa. Sammal ja muu mikrobikasvusto on myös tuttu vieras erityisesti kivetyillä piha-alueilla kasvaen betonisten pihakivien saumoissa. Puiset terassit puolestaan ovat monesti levän ja sammaleen suosikkikohde. Nämä epäpuhtaudet ovat paitsi epämiellyttävää katseltavaa, mutta kulkeutuvat myös sisälle kotiisi. Hiekoituspöly sotkee myös ikkunat tuulen mukana. Asfaltoiduilla ja laatoitetuilla piha-alueilla voi olla myös öljytahroja, purukumia, tms.

Pihalaatoituksen puhdistusta

Puhdistamme kiinteistöjen piha-alueet sekä terassit

Pesemme asfaltoidut, kivetyt ja betonipintaiset piha-alueet, sekä terassit painepesurilla ja käsittelemme ne tarvittaessa kasvunestoaineella, joka tuhoaa sammaleen ja muun mikrobikasvuston. Pesurin paine, veden lämpötila ja käytettävät kemikaalit valitaan kohteen mukaan.

Pihan pesussa pesurin tuottama vesimäärä on suoraan suhteessa pesutehoon ja puhdistusnopeuteen.

Ammattikäyttöön tarkoitettu pesurimme tuottaa moninkertaisen vesimäärän normaaleihin ns. kuluttajakäyttöön tehtyihin painepesureihin verrattuna. Lisäksi voimme tarvittaessa käyttää kuumaa vettä, joka auttaa esim. öljy- ja rasvatahrojen puhdistamisessa. Käytämme pääsääntöisesti biohajoavia kemikaaleja ja huolehdimme ympäristön asianmukaisesta suojaamisesta. Kaikki puhdistuspalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Pyydä tarjous

Puhdistukset teemme urakkahinnalla. Hinta vaihtelee tyypillisesti 2 – 4€/m2 välillä tarvittavasta käsittelystä ja kohteen suuruudesta riippuen. Hinta sisältää aina tarvittavat kemikaalit. Minimiveloituksemme pihan pesu-urakalle yksistään tehtynä on 250 €. Pihan ja/tai terassien pesu voidaan myös tehdä samassa yhteydessä esim. rännien puhdistuksen kanssa. Kysy tarjousta kohteellesi.