Kotitalouksille ja taloyhtiöille

Räystäskourujen puhdistus

Vuotavat tai ylitsetulvivat rännit eivät ohjaa sadevesiä pois kiinteistöstä vaan ne voivat päätyä kotisi perustuksiin ja aiheuttaa näin kosteusvaurioita. Jos vesi ei pääse vapaasti poistumaan kouruista, niin se jäätyy talvipakkasilla ja saattaa rikkoa kourut ja syöksytorvet tai aiheuttaa jopa vahinkoa kattorakenteisiin. Kalliiden vahinkojen välttämiseksi rännien tyhjäys olisi suositeltavaa tehdä vähintään kerran vuodessa, riippuen kiinteistön sijainnista ja ympäristöstä. Mikäli talosi lähellä on isoja lehti- tai havupuita, kannattaa rännit tyhjentää vähintään kaksi kertaa vuodessa.

POWER-Puhdistus Oy. Räystäskourujen puhdistukset Etelä-Pohjanmaalla.

Käyttämämme puhdistusmenetelmä ja sen edut asiakkaillemme

Tyhjennämme rännit tyypillisesti maasta käsin imuroimalla, ilman tikkaita, telineitä, nostimia tai katolla kiipeilyä. Tarkoitukseen kehitetty tehokas ränni-imuri ylettyy puhdistamaan vaivatta jopa yli 10m korkeudessa olevat rännit. Tämä vastaa 3-kerroksista rakennusta. Rännien imurointi on menetelmänä Suomessa vielä melko uusi ja vastaavia laitteita löytyy toistaiseksi harvalta urakoitsijalta. Etelä-Pohjanmaan alueella olemme ainut urakoitsija, jolta löytyy vastaavat laitteet.

Rännien tyhjennyksen yhteydessä voimme raikastaa ja nuorentaa kotisi ilmettä pesemällä räystäskourujen ja syöksytorvien tummuneet ulkopinnat. Suosittelemme lämpimästi tätä toimenpidettä, erityisesti jos kiinteistössäsi on valkoiset kourut. Takaamme, että hämmästyt lopputuloksesta ja siitä millainen vaikutus sillä on kotisi yleisilmeeseen.

Voimme myös pestä kourujen sisäpinnat ja tiivistää kourujen päätyjen, nurkkien ja jatkoskohtien vuotavat saumat. Saumoista terassille tai kulkuväylille nokkuva vesi voi aiheuttaa liukastumisvaaran jäätyessään maahan yöpakkasilla.

kuva siisti pieni

Siisti

Käyttämällämme imurointimenetelmällä kaikki lika ja moska ränneistä päätyy siististi imurin säiliöön, eikä tipu maahan tai roisku seinille kuten joissain perinteisimmissä puhdistusmenetelmissä.

kuva ketterä pieni

Ketterä

Toisin kuin isoja ja painavia henkilönostimia käyttäen, kompaktin ränni-imurimme avulla pääsemme helposti kiertämään kiinteistön ahtaissakin väleissä vahingoittamatta nurmikkoa tai istutuksia.

kuva kustannustehokas pieni

Kustannustehokas

Puhdistus tehdään tyypillisesti maasta käsin. Näin vältetään kalliiden nostimien ja telineiden vuokraus.

kuva turvallinen pieni

Turvallinen

Olemme vakuutettu ammattilainen, joka työskentelee tyypillisesti maasta käsin. Näin voimme minimoida henkilö- ja omaisuusvahinkojen riskit. Riskitön vaihtoehto kiinteistön omistajalle.

Rännienpuhdistuspakettimme pientalokohteille

Kattojenhuoltopaketit on räätälöity pientalokohteille. Jos kiinteistösi ei ole tyypillinen pientalokohde, tai rännimetrejä on yli 120 m, ota yhteyttä niin laskemme sinulle räätälöidyn tarjouksen. Myös taloyhtiöille teemme tarjoukset aina erikseen.

Some logo

Rännien
Kausipuhdistus

Hinta alkaen

155 €

Välttämätön kausihuolto. Jätä tämä ikävä velvollisuus meidän huoleksi ja vältä kotisi kosteusongelmat. Mikä parasta, pysyt turvassa kotisohvallasi ja vältät tikkailla kiipeilyn.

Suosittelemme säännölliseksi ylläpitopuhdistukseksi 1-2 kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan jos sadevesi tulvii kourujen yli tai syöksytorvet on tukossa.

Palveluun sisältyy:

Rännien tyhjäys

Tukkeutuneiden syöksytorvien avaus

Some logo

Rännien
Loistopuhdistus

Hinta alkaen

290 €

Kotisi kasvojenkohotus. Sen lisäksi, että kotisi rännit taas täyttävät tehtävänsä, raikastamme kotisi ilmeen ”valkaisemalla” talosi rännit hohtavan valkoisiksi.

Suosittelemme tehtäväksi 1-3 vuoden välein erityisesti jos kiinteistössä on valkoiset kourut tai tarpeen mukaan jos kourujen ulkopinta on tummunut.

Palveluun sisältyy:

Rännien tyhjäys

Tukkeutuneiden syöksytorvien avaus

Räystäskourujen ulkopintojen pesu

Some logo

Rännien
Täyshuolto

Hinta alkaen

425 €

Parasta mitä rahalla saa. Sinä ja kotisi ansaitsette vain parasta. Varmistamme, että rännit on kauttaaltaan puhtaat ja lisäksi tiivistämme mahdolliset vuotokohdat.  

Suosittelemme tehtäväksi muutaman vuoden välein tai tarpeen mukaan mikäli kourujen saumat tai päädyt ovat alkaneet vuotamaan.

Palveluun sisältyy:

Rännien tyhjäys

Tukkeutuneiden syöksytorvien avaus

Räystäskourujen ulkopintojen pesu

Kourujen sisäpuolinen huuhtelu

Vuotavien saumojen tiivistys

Yllä mainitut hinnat ovat alkaen hintoja yksikerroksisille pientalokohteille. Lopullinen hinta määräytyy mm. kiinteistön korkeuden ja sijainnin mukaan. Katso tarkemmat hinnat ja toimitussisällöt pientaloja koskevasta hinnastostamme tai ota yhteyttä niin kerromme lisää palveluista ja laskemme hinnan kiinteistösi rännien puhdistukselle. 

Räätälöity tarjous isoille kohteille

Mikäli kiinteistösi ei ole tyypillinen pientalokohde, vaan esim. maatila tai muu useasta erilaisesta rakennuksesta koostuva kokonaisuus, jossa rännimetrejä on yli 120 m. Ota yhteyttä niin laskemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Taloyhtiöt ja isännöitsijät

Toimitamme alueen isännöitsijöille palveluhinnastomme vuosittain. Jos olet isännöitsijä tai vastaat taloyhtiön edustajana rännien puhdistusurakan hankinnasta niin ota yhteyttä, toimitamme sinulle voimassa olevan palveluhinnastomme mikäli et sitä ole vielä saanut.

Voit myös pyytää räätälöidyn tarjouksen kohteellesi, jolloin käymme maksutta arvioimassa kohteen ja teemme kiinteähintaisen urakkatarjouksen.

Taloyhtiöiden kanssa voimme tehdä myös huolenpitosopimuksen sisältäen säännöllisesti toistuvat puhdistuspalvelut edulliseen sopimusasiakashintaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kiinnostuitko?