marketit ja tavaratalot

Ostoskärryjen puhdistus

Ostoskärryt ovat marketin käyntikortti, ensimmäinen asia johon asiakas tarttuu astuessaan sisään. Monissa marketeissa on tehostettu kärryjen kahvojen desifiointia. Se ei kuitenkaan ratkaise näkyvästä liasta koituvaa ongelmaa, jonka on perusteella asiakkaan ensivaikutelma marketin siisteydestä ja hygieniasta muodostuu.

ostoskärryjen puhdistus

Ostoskärryjen perusteellinen ja tehokas puhdistaminen

POWER-Puhdistus Oy on Seinäjoella toimiva paikallinen kumppani Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen marketeille ostoskärryjen tehokkaaseen puhdistukseen. Oli kyseessä sitten näkyvä tai näkymätön lika. Näkyvä lika voi olla peräisin monesta eri lähteestä. Se voi olla ulkona pysäköintialueella tai kärrykatoksessa tarttunutta katupölyä, siitepölyä, kuraa, loskaa, ilmansaasteita, asiakkaiden käsistä tai lasten kengistä välittynyttä likaa tai viallisista ja vuotavista elintarvikepakkauksista johtuvia elintarvikejäämiä.

Pesuprosessimme koostuu seuraavista vaiheista:

  1. Käsittelemme kärryt nopeavaikutteisella liuotin pesuaiheella.
  2. Pesemme kärryt kuumalla vedellä, korkealla paineella ja virtauksella. Kuuma, noin 90–100 asteinen vesi tuhoaa tehokkaasti bakteereja ja korkean paineen ja virtauksen yhdistelmä puhdistaa mekaanisesti pinttyneenkin lian.
  3. Puhallamme enimmät vedet pois nopeuttaaksemme kärryjen kuivamista.
  4. Halutessanne käsittelemme kosketuspinnat lopuksi desinfioivalla aineella joka jätetään pinnalle kuivumaan. Tämä tappaa loput bakteerit ja virukset

Sopimuksen mukaan voimme tarjota myös erilaisia lisäpalveluja pesun yhteydessä:

  • Renkaiden ja lukkojen toiminnan tarkastus ja viallisten kärryjen merkkaus tai erottelu
  • Renkaiden ja lukkojen voitelu
  • Kärryjen mainospahvien vaihtamien
  • Viallisten renkaiden ja lukkojen vaihtaminen (kauppiaan hankkimilla varaosilla)
kuva joustava pieni

Joustava

Toimimme asiakkaan ehdoilla ja räätälöimme palvelumme teidän tarpeisiinne.

kuva paikallinen pieni

Paikallinen

Olemme asiakasta lähellä ja pystymme palvelemaan kustannustehokkaasti ja nopeasti myös pieniä ja keskisuuria marketteja.

kuva ympärivuotinen pieni

Ympärivuotinen

Koska puhdistamme kuumalla vedellä ja kuivaamme kärryt, voidaan pesuja suorittaa myös talviaikaan lukuunottamatta kovia pakkasia.

Pyydä tarjous

Teemme puhdistuksesta tarjouksen aina arviontikäynnin jälkeen, joten ota yhteyttä niin sovitaan aika ilmaiselle arviontikäynnille. Puhdistuksen yhteyteen voidaan sopia myös muita palveluitamme. Ostoskärryjen pesun yhteydessä voimme pestä edullisesti myös esimerkiksi kärrykatoksen, näyteikkunat tai vaikka jätekatoksen.