ERIKOISPUHDISTUSPALVELUT

Yrityksille ja julkishallinnolle

Palvelumme

Kaikissa palveluissamme käyttämämme menetelmät ja laitteisto on suunniteltu maksimoimaan kustannustehokkuus ja työn laatu. Annamme työllemme laatutakuun. Mikäli et ole tyytyväinen työmme jälkeen korjaamme virheemme maksutta.

kuva ostoskärryt

Ostoskärryt

Pesuprosessimme puhdistaa tehokkaasti sekä näkyvän lian, että bakteerit ja virukset. Myös kärryjen huolto onnistuu samalla.

kuva yläpöly

Yläpölyt

Puhdistamme yläpölyt kustannustehokkaasti maasta käsin jolloin ei ole tarvetta nostimille tai telineille. Puhdistus tehdään imuroimalla pölyt tehokkaalla ja ketterällä yläpöly-imurilla.

kuva ikkuna

Ikkunat

Menetelmämme mahdollistaa jopa 12m korkeudessa olevien ikkunoiden ulkopintojen puhdistamisen maasta käsin. Tämä mahdollistaa pienemmätkin urakat järkevillä kustannuksilla.

kuva julkisivu

Julkisivut

Puhdistamme edullisesti teollisuus- ja liikekiinteistöjen, sekä julkisten rakennusten julkisivut. Myös korkealla olevat pinnat kustannustehokkaasti ilman nostimia.

kuva aurinkopaneeli

Aurinkopaneelit

Puhdistamme paneelit ultrapuhtaalla de-ionisoidulla vedellä. Puhdistus on nopea toimenpide ja minimoi näin paneelien energiantuotantoon aiheutuvan seisakin.

kuva katto

Katot ja sadevesijärjestelmät

Vesikatto ja sadevesijärjestelmä vaativat säännöllistä huoltoa ja puhdistusta. Meiltä se onnistuu laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

kuva roskis

Muut paine- ja kevytpesupalvelut

Puhdisamme myös mm: jätekatokset, pyräköintikatokset ja -hallit, leikkipuistojen kalusteet, terassit ja pihakalusteet, mainoskyltit ja valomainokset sekä työkoneet.

Sopimusasiakkuus ja yhteistyö

Voimme sopia myös säännöllisesti toistuvista puhdistuksista asiakkaan tarpeen mukaan.